Kävin tuossa keskiviikkona Tampesterissa Koskiklinikalla ottamassa kortisoonipiikin vihoittelevaan jännetuppitulehdukseeni.

Lääkäri oli sitä mieltä että jalalla voi pienen levon jälkeen kyllä juosta Masokistin Unelman (Jippiii!)

Suositteli sitten hankkimaan askelklinikalta tukipohjalliset ettei vaiva uusiutuisi, täytyypä sielläkin käydä jahka ehdin.

Siellä Koskikeskuksessa pyöriessäni päätin hankkia uudet tossut tulevaan koitokseen, vielähän ne ehtii ajaa sisään.

Harmikseni huomasin, että megastore aukee vasta 10.00. Siihen penkille sitten istumaan ja odottamaan, n. vartti pitäis aikaa tappaa.

Sitten siihen viereen tulla köpöttelee kävelysauvoineen mitä herttasimman näköinen mummo, istuu penkille ja ihan selvästi olisi halukas keskustelemaan, alkaakin sitten kertomaan jotta on menossa polvileikkaukseen- oikeastaan polvien, puukottavat molemmat samalla kertaa.

Titaania nivelet täyteen olis tarkoitus saada, millään ei olis halunnut leikkaukseen "Minäpä olenkin sitkeä akka P#####e, V**** ja laidallinen muita ruokottomuuksia, kirosi pahemmin kuin tukkijätkät (tai Foresti) konsanaan.

Enpä kehdannut omasta nilkastani mitään mainita...

Kello tuli sitten sen kymmenen ja mummo siittä lähti pankkiasioilleen, toivottelin hyvää ja rattoisaa leikkaus tuokiota, kyllä se varmaan hyvin menee (ihan kun jostain sen voisin tietää)

Matkaan tarttui Asicsin gt2000 jotain malli, vaikka olen vannonut etten niitä normaalihintaisena ainakaan osta, kaupanpäälle sain mp3 soittimen joka onpi nyt ladattuna tikkitakki, toppatakki musalla, miettikääpä sitä.