No juu, tänään sitten ravattiin pukin asioilla pitkin Pirkanmaata, onneksi nuo kiiret alkaa jo oleen takana, vielä kun keksis mitä vaimolle hankkis....
Jäipä tuolta reissulta sitten käteeni Asicsin arctik malli, irroitettavine nastoineen päivineen.
Tietysti kävin niitä myös tesmailemassa, köykänen kutonen meni inansa yli kuuden kyydillä sykkeiden ollessa varsin maltilliset 133 keskiarvoltaan.
Päivän varsinainen reeni oli kuitenkin Hakan YU.n kuntopiiri, eli vanhimman pojan kanssa yhteisharjoitus, mukavia ovat ne.
Tällä kertaa homma meni niin että minsa oli suoritusaika, jonka jälkeen välittömästi salin mittainen veto ja takaisin kävellen / ravistellen ja hetikohta uusi liike.
Mukavasti painottui koiville: Askelkyykyt sivulle ja eteen, vatsa, selkä, etunojat, kyykky + jännehyppy yhdistelmä, pohjerullaus, polvennostojuoksut ja tämä kaksi kertaa.
lopuksi vielä salin mitan vetoja muutama ketale.
Aluksi ja lopuksi pelailtiin korista.
Yllättävän pahoja oli nuo vedot heti setin jälkeen, melkein alkoi naurattamaan oma rämpiminen...
Täytyypä vielä venytellä uudemman kerran, vaikka tuossa Top Gearia katsellessa. (Mun ehdoton suosikki tällä hetkellä)
Tuossa kun katselin viimevuotista harj.PK.ta huomasin että tuo kevyenjuoksun vauhti on ollut hieman parempaa ja alhaisemmilla sykkeillä kulkevaa kuin mitä nyt.
Syynä lienee ollut tuo työmatkajuoksu, eli kaksikertaa päivässä köpöttely mitä viimevuonna oli enemmän, toisaalta en niitä montaa viikkoa kestänyt kun alkoi jo paikat piiputtamaan, kuitenkin ajattelin niitä kokeilla nyt kun nuo iltavuorot alkaa huomenna, ans kattoo nyt.